Followers - Pengikut

Jom Shopping LAZADA

Lazada Malaysia

Projek Tengah Malam

Jumaat lepas beli kek batik. Beli pek kecik yang besar isi agar-agar tu. Hmm, tak puas makanlah pulak. Beranganlah nak buat sendiri boleh makan banyak-banyak..haha.

Hari sabtu tak plan pun nak shopping kat Mydin dapat la beli biskut marie. Tapi lupa pula nak beli susu pekat manis. Alahai. Nasib suami ada keluar lagi ke kedai. Kirimlah kat dia setin susu pekat manis

Tak boleh beli banyak-banyak sebab kami jarang bancuh air manis. Plus, bukan elok sangat pun amalkan susu pekat manis tu.huhu.

Nak buat ari sabtu kek batiknya dah tak dan. Duk tahan terliur sampai ahad. Bila la sempat nak buat.

Akhirnya rezeki Yaya tak boleh tidur awal malam tadi. Jadi lepas mama postkan entry terakhir, kami pun mulakanlah projek membatikkan kek. Hehe

Suka masakan yang simple ni. Buat sekali harung dan cepat siap. Punyalah kedekut waktu.

Bergotong royong konon-konon dengan Yaya siaplah kek batik penang dalam masa setengah jam je. Cepatkan. I loike.

Tu je la nak cerita. Seronok jugak memasak tengah malam. Boleh relaxkan minda.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

New Entry