Followers - Pengikut

Jom Shopping LAZADA

Lazada Malaysia

Promosi Nutriferon Beli 6 Percuma 1 Februari 2016

Nutriferon ni special tau. Bukan supplement antioksidan tetapi suplement interferon yang telah dihasilkan setelah kajian selama 40 tahun dan megkaji beribu-ribu jenis sebatian dan lebih 200 lebih jenis herba yang digunakan oleh saintis Dr. Yasuhiko Kojima pada tahun 1954.

Menariknya korang takkan jumpa pun supplement interferon ni kat kedai-kedai biasa. Cuma pengedar shaklee dan cawangan kedai shaklee je yang ada jual Nutriferon ni.

Berbaloi ke beli?

Kalau korang atau ahli keluarga atau anak-anak selalu sakit memang wajib ambil nutriferon ni. Anak saya yang sakit tonsil pun saya berikan dia nutriferon ni. Opppsss, nutriferon ni hanya boleh diambil sedari umur satu tahun ke atas je.

Apa hebatnya Nutriferon ni?

Dalam masa 3 hari je sistem imun badan kita akan menjadi kuat untuk mengerahkan antibodi tubuh membunuh segala jenis parasit dan juga virus. 

Nutriferon ni juga melawan semua radikal bebas yang tersembunyi dalam tubuh yang menyebabkan masalah penuaan dan lain-lain masalah kesihatan.

Bulan Februari ni sempena tahun baru cina, oleh kerana serbuk Nutriferon ni berwarna oren keemasan mungkin ianya dipilih sebagai produk promosi pada bulan ni. Hehe.

Beli 6 kotak Nutiferon dan percuma 1 kotak. Dalam 1 kotak ni ada 30 stick.
Supplement, Tingkatkan, Pertahanan, Tubuh, Badan, Sistem, Imun, Ganti, Pengganti, Ubat, Masalah, Penyakit, Jerawat, Demam, Tonsil, Batuk, Selesema, Stress, Sakit BelakangAtiqah Aziz @ 0125770682
atiqahaziz84@gmail.com

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

New Entry