Followers - Pengikut

Jom Shopping LAZADA

Lazada Malaysia

26 Kelebihan Omega Guard Shaklee Untuk Semua

26 Kelebihan Omega Guard Shaklee Untuk Semua Orang

Omega 3 adalah asid lemak penting yang mengandungi EPA dan DHA yang sangat penting untuk perkembangan memori dan menajamkan minda. Namun tubuh manusia tidak boleh menghasilkan EPA dan DHA ini dan kita perlu mendapatkan sumber EPA dan DHA dari sumber makanan dan juga supplement. 

Sumber EPA dan DHA yang terbaik adalah dari haiwan seperti ikan berbanding tumbuh-tumbuhan yang sukar ditukarkan oleh enzim tubuh.

Tahap enzim tubuh yang bagus dapat memproses kesemua EPA, DHA, ALA dan lain-lain yang lagi yang terkandung dalam Omega 3 dengan maksima. Tak guna juga kita ambil makanan yang tinggi kandunga DHA, EPA dan lain-lain kalau enzim tubuh tidak berfungsi dengan baik.

Jadi amat penting pastikan tubuh dalam keadaan sihat supaya kesemua zat dan nutrien dari makanan dapat diserap dengan baik.

SUMBER OMEGA 3


Kelebihan Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee

1. Minyak Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee diesktrak dari ikan laut dalam dan berair 
    sejuk (sardin, mackerel, herring dan anchovies)

2. Tidak dihasilkan dari minyak hati ikan yang mengandungi toksik. 

3. Omega 3  dalam Omega Guard Shaklee mengandungi 3 kali lebih tumpat dari 
    ketumpatan minyak hati ikan.

4. Sangat berbeza daripada produk omega 3 di pasaran kerana Omega Guard Shaklee satu-
    satunya minyak ikan omega 3 paling tulen, lengkap dengan 7 jenis asid lemak omega 3 
    semulajadi termasuk EPA, DHA dan ALA.

5. 1 kapsul Omega Guard Shaklee membekalkan 905mg asid lemak omega 3, EPA dan DHA.

6. Omega Guard Shaklee dihasilkan daripada kaedah ultratulen bergred farmaseutikal 
    berteknologi terkini

7. Kaedah utlratulen adalah proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengektrask 
    omega 3 yang tulen dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, 
    merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, dan PCB.


Hati-hati memilih minyak ikan omega 3 di luar sana kerana kemungkinan tahap merkuri tinggi dan kualiti serta keberkesanannya belum tentu terjamin


26 Manfaat Omega 3 Dalam Omega Guard Shaklee

1.  Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita
2.  Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan
3.  Mencegah salur darah dari tersumbat
4.  Omega 3 dapat mengelakkan strok
5.  Mengekalkan tekanan normal darah
6.  Membantu mengurangkan ketegangan urat leher
7.  Mengurangkan sakit kepala
8.  Merendahkan kolestrol
9.  Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan
10. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
11. Mengawal masalah obesiti
12. Mengurangkan risiko penyakit jantung
13. Sangat bagus untuk ibu hamil - membantu tumbesaran dan perkembangan 
      otak janin
14. Meningkatkan perkembangangan memori janin dan kanak-kanak
15. Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak
16. Membantu menyihatkan paru-paru
17. Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis, dll
18. Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE 
      (lupus erythematosus)
19. Omega 3 juga membantu memperbaiki penyakit buah pinggang
20. Membantu menentang kanser paru-paru, payudara, kanser prostat dan kanser kolon.
21. Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan
22. Membantu pankreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik 
23. Memelihara fungsi-fungsi sendi
24. Mencegah penyakit gout

Selain itu, Omega 3 yang terkandung dalam Omega Guard Shaklee membantu memperbaiki masalah berkaitan otak sepert:-

- Mencegah insomnia

- Mengurangkan tekanan emosi
- Mengurangkan kemurungan dan kebimbangan
- Membantu memperbaiki masalah autism
- Membantu memperbaiki masalah kanak-kanak hyperactive
- Mengurangkan masalah schizophrenia
- Mengurangkan masalah lupa pada wanita yang telah melahirkan anak



Semua peringkat umur sedari setahun ke atas boleh menggunakan Omega Guard ini. Tiada tahap kesihatan yang baik tanpa pelaburan wang untuk membeli produk yang bermanfaat seperti Omega Guard Shaklee ini


Siapa Perlukan Omega 3 Untuk Menyokong Tahap Kesihatan?

1. Warga Emas
2. Pesakit Jantung
3. Wanita
4. Wanita yang telah melahirkan anak
5. Pesakit darah tinggi
6. Orang yang selalu lupa
7. Kanak-kanak berusia 1 tahun dan ke atas
8. Pelajar
9. Ibu menyusu
10. Ibu Hamil
11. Orang yang mementingkan tahap kesihatan yang bagus






Mengapa perlu tunggu lagi, beli dan rasai sendiri kehebatan Omega 3 Shaklee ini. Buang sikap suka mencari minyak ikan murah yang kurang berkualiti, jika anda boleh mendapatkan minyak ikan yang sangat berkualiti walaupun pada harga yang sedikit mahal tapi kelebihannya dan keberkesanannya berbaloi-baloi. Alah membeli menang memakai.



SET NAIK BERAT BADAN ORANG DEWASA SHAKLEE





Berikan masa 1 minit dan 54 saat untuk membiarkan video ini bercerita tentang Shaklee Effect yang si dia rasai. Hanya yang pernah menggunakan Shaklee dengan konsisten dan mengikut aturan yang betul dapat merasai perubahan yang sangat mengagumkan dan menyihatkan ini



Ubat Darah Tinggi? Apa Laki Ni Buat Untuk Turunkan Tekanan Darah from iReach HD on Vimeo.

114 comments:

AISYALYARIANA HIDUPKU berkata... Reply Comment

Info yg menarik..saya suka kannya..

Atiqah Aziz berkata... Reply Comment

terima kasih=)

Noraini berkata... Reply Comment

Izin share ye

Rajes berkata... Reply Comment

Bagaimana saya nak bagi omega guard ni until anak sayayg berumur 5 thn?

atenzz berkata... Reply Comment

izin share:)jum smae2 berjaya dengan shaklee:)

Siti Darna Sanoesi berkata... Reply Comment

Salam izin share ye? :)

Nur Bahirah Abdullah berkata... Reply Comment

Info yang sgt b'guna...ringkas tapi padat dgn isi..

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

Brp harga

Atiqah Aziz berkata... Reply Comment

Tanpa nama saya pm anda ye=)

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

Utk ibu yg ada mslh tekanan drh tggi blh x ambik?

Atiqah Aziz berkata... Reply Comment

Boleh..lagi digalakkan. omega guard membantu mengawal dan menormalkan tekanan darah tinggi

MOMMY NUHA berkata... Reply Comment

Sangat bagus info.izin share ye

Atiqah Aziz berkata... Reply Comment

Silakan Mommy Nuha

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

kena makan berapa bihji dalam sehari

Atiqah Aziz berkata... Reply Comment

Tanpa nama, aturan makan saya akan beri setelah order sampai ke tangan penerima

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

kat farmasi ade jual tak

Atiqah Aziz berkata... Reply Comment

Tanpa nama kat farmasi takde jual

A Khalid berkata... Reply Comment

Mohon share yer

Atiqah Aziz berkata... Reply Comment

silakan A khalid

Norazmah Emma berkata... Reply Comment

Salam mohon share ya kak

Norazmah Emma berkata... Reply Comment

Mohon share kak

Norazmah Emma berkata... Reply Comment

Mohon share ya kak��

Norazmah Emma berkata... Reply Comment

Mohon share kak

Norazmah Emma berkata... Reply Comment

Kak mohon share info y bagus

Norazmah Emma berkata... Reply Comment

Kak mohon share ya

Atiqah Aziz berkata... Reply Comment

Norazmah Emma..silakan

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

Mohon share

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

Mohon share

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

Untuk ibu hamil yg ade drh tgi wktu mgndg bole ke

Atiqah Aziz berkata... Reply Comment

salam Tanpa Nama..digalakkan ambil..sememangnya omega disyorkan ambil semasa trimester kedua dan ketiga selain memberi manfaat kepada janin..khaiat omega juga memberi manfaat kepada ibu mengandung seperti menurunkan paras tekanan darah tinggi

lookman man berkata... Reply Comment

nak tanya harga berapa omega guard sbb pengedar kat sini tak kalau saya mahu saya call

Atiqah Aziz berkata... Reply Comment

salam lookman..saya xde lg pengedar di melaka..kalau encik mahu saya boleh poskan ke melaka..saya menggunakan penghantaran pos laju..tempoh penghantaran 1-2 hari bekerja..selalunnya sehari je dah sampai

Maz berkata... Reply Comment

mohon share ye :)
TQ

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

Produk ne ssuai utk kempiskan perut x?

noor azlina hashim berkata... Reply Comment

Salam mohon share yer maklumat ini....

nza berkata... Reply Comment

Mohon share ye..tq 4 the info

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

Assalam izin share ya..

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

mohon share info ni..bagus

Atiqah Aziz berkata... Reply Comment

tanpa nama silakan

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

mohon share ibnfo nie.

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

salam,izin kan sy share info nie,semoga sentiasa di murahkan rezeki..

Norehan Setapa berkata... Reply Comment

nak share dkt blog sy yea.tqia

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

Berapa harganye?

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

Berapa harganya?

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

Omega guard terbaik.....

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

Klu dah amik vivix...perlu amik lg ke omega ni?

eija berkata... Reply Comment

Mohon share jg ya...sgt berguna info ni...tq

yanti hanifah berkata... Reply Comment

Izinkan share ye...

yanti hanifah berkata... Reply Comment

mohon share ye...semoga kita sama2 brjaya dlm shaklee.. ;-)

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

very good info..n im lovin it!!..good job

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

Pesakit yg. Makan ubat darah tinggi sudah 10th. Kalau makan omega ini adakah perlu stop ubat hospital atau bagaimana.

nea lopah berkata... Reply Comment

tq info berguna....... sy kongsikan di blog sy juga.

Ina Ena berkata... Reply Comment

mohon di blog saya.terima kasih.

ijalman berkata... Reply Comment

salam...mohon share ye...

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

mohon share

Aadilah Baharuddin berkata... Reply Comment

mohon share..info yg sgt padat..i like!

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

mohon share ye

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

Mohon share ya. Tq.. :)

N. Szwanie berkata... Reply Comment

salam..good info..mohon share kat blog saya ekk..

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

mohon share yea

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

salam...mohon share ye info...tq...

jan's azali berkata... Reply Comment

nk kongsi ya

Nurul Imma Mansor berkata... Reply Comment

Assalamualaikum,

Kak mohon share.. =)

Ezura Ahamad berkata... Reply Comment

Mohon copy n share info ni yer .. sangat berguna :)

Mazlina mohd nazir berkata... Reply Comment

Mohon share sis

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

Mohon share

BUTIK JUBAH CIK ZAZA berkata... Reply Comment

Assalam..mohom share..semoga dimurahkan rezeki dan diberi kesihatan yg baik..amin

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

Utk kanak2 yg xberkemampuan dlm pelajar bolh x..

ina sa'at berkata... Reply Comment

Sebotol stok utk berapa lama ye?

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

Berapa harga sebotol

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

Mohon share

hEarTLeSs berkata... Reply Comment

salam...mohon kebenaran untuk share dlm blog...sy akan berikan credit kpd owner post ini..tq

illa omar berkata... Reply Comment

Salam akak, mintak share jugak ye :)

syurganurhan@blogspot.com berkata... Reply Comment

Mohon share sis

syurganurhan@blogspot.com berkata... Reply Comment

Tq fr info..

MY LIFE berkata... Reply Comment

mohon share ye..semoga Allah murahkan rezeki kita..

MY LIFE berkata... Reply Comment

mohon share ye..semoga Allah murahkan rezeki kita..

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

memang terbaik OmegaGuard nie....Jemput follow http://vitaminsihatsemulajadi1.blogspot.com

Cuti Mabul berkata... Reply Comment

salam...

izinkan saya share info ini. terima kasih

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

salam sis..info yg bagus..mohon share ye..

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

mohon share bonus shaklee....hahaha

masieza berkata... Reply Comment

mohon share ye ilmu yg bermanfaat

anisa nisa berkata... Reply Comment

saya mohon share ye :)

anisa nisa berkata... Reply Comment

mohon share ye :)

Nur Amili Daniel berkata... Reply Comment

Asslamualaikum..info yang sangat menarik..mohon share yer...

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

Harga?

Rehah berkata... Reply Comment

mohon share sis atiqah :)

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

mohon share ye..

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

informasi yg baik. mohon saya share

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

Mohon share

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

bole tak bg mnum myk omega tu kat bby 8bln?

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

adakh sesuai utk org yg darah tinggi.dan adakh berfungsi menurunkn brt bdn

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

Kulit bolee cerah tk kalo mkn omega guard

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

mohon share

Mack Shaklee berkata... Reply Comment

info ni bgs utk org mcm sy yg bru join shaklee..^_^ thanks for the good info.mohon share ya..thanks..

ZAHRA ZAHLIKA berkata... Reply Comment

mohon share

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

kalau batuk yang teruk boleh amik ehh ...

Nurafizah berkata... Reply Comment

Alhamdulillah..dapat ilu mengenai omega disini..mohon dibuat rujukan ye..:)

fiza berkata... Reply Comment

info yang menarik..mohon dibuat rujukan untuk artikel ye..

jari jemari berkata... Reply Comment

ringkas dan padat.saya mohon kebenaran share ye

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

mohon share yer:)

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

Abah saya ada tekanan darah tinggi..sesuai x?

Anna Yahaya berkata... Reply Comment

Wahh!!...banyak betul INFO Omega...

zainab Zainabrahman berkata... Reply Comment

Penuh info...thanks share ilmu bermanfaat ni...

mama solehah solihin berkata... Reply Comment

sangat membantu..terima kasih

Saidatul Akma berkata... Reply Comment

Mohon share yer

Mus berkata... Reply Comment

Omega3 shaklee pasti sangat berbeza dengan omega3 omega3 yang lain

Puan Vivi berkata... Reply Comment

Mohon share k Puan .

sue zied berkata... Reply Comment

salam.. mohon share..

Nurul Fatihah berkata... Reply Comment

tq atas info :)

admin ShAina Shop berkata... Reply Comment

nak share sikit testimoni saya sendiri bila makan omega guard ni.. dulu selalu sakit kat mata rasa gatal dan pedih tangan asik nak gosok tak henti-henti. tak tahu kenapa tapi saya syak kolestrol dalam badan tinggi. takut nak jumpa doktor, saya makan omega guard 3 biji setiap hari.

Alhamdulillah sampai habis sebotol omega guard saya kerjakan sakit mata hilang terus dan memang saya terbaca omega guard bantu kurangkan kolesterol dalam badan saya.

semoga kita sama-sama sihat, kaya dan bahagia dunia akhirat.

http://shainahealthshop.blogspot.com/2013/05/omega-guard-shaklee-price-cuba-taipkan.html

Norzi beautilicious house berkata... Reply Comment

tq, mohon izin share ..

Murniwati Awang berkata... Reply Comment

mohon share ya puan..

Unknown berkata... Reply Comment

Darah koto dan darah beku boleh makan tak omega guad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

New Entry