Followers - Pengikut

Jom Shopping LAZADA

Lazada Malaysia

Testimoni Guna Vitamin Shaklee Dari Semasa Hamil, Berpantang Dan Menyusukan Anak

Ni namanya dah jatuh cinta dengan vitamin-vitamin Shaklee. Alhamdulillah tambah lagi sorang yang dah dapat Shaklee Effect. Seronok dia bercerita. Dapat rasa aura keterujaan seronok guna produk Shaklee. Tak silap hampir 10 jenis produk Shaklee Puan Ziana ni dah cuba tau. Bermula dengan Omega Guard je sekarang dah bertambah vitamin Shaklee yang dia makan.

Siap jadi ahli lagi. Untung tau. Bila ada item promo boleh share dengan sideslines lain dapat lagi jimat lebih sikit dari harga ahli yang biasa.



Testimoni Makan Vitamin Shaklee, Testimoni Pengguna Shaklee, Testimoni Set Berpantang, Testimoni Set Hamil Shaklee, Testimoni Set Menyusu Shaklee,




Ha, ni lah antara feedback Puan Ziana yang telah menggunakan supplement dari Shaklee. Bestkan. 4 kali bersalin dan kali ke empat masih lagi kena bedah tapi badan rasa sihat, luka cepat sikit baik dan cepat kering. Hanya dengan guna Set Berpantang Shaklee

Dan sekarang Puan Ziana masih lagi menyusukan anak bongsu beliau 100% dan masih lagi bekerja. Dia masih sambung makan produk Shaklee untuk ta,bah susu badan pulak sekarang ni dan jugak tambahan Omega Guard. Bagus Puan Ziana ni. Semoga berjaya menyusukan anak sepenuhnya sampai 2 tahun.

Oh, ya baru ni Puan Ziana ada beritahu, dia suka ambil nutriferon bila anak dia selesema dan kemudian dia susukan anaknya. Cepat baik katanya. Dalam 2-3 hari dah baik selesema bayi Puan Ziana ni.


Testimoni Set Hamil Shaklee, Testimoni Set Menyusu Shaklee, Testimoni Set Berpantang, Testimoni Makan Vitamin Shaklee, Testimoni Pengguna Shaklee, Testimoni Set Menyusu Shaklee, Testimoni Set Selepas Bersalin,

Terima kasih atas testimoni hebat ni Puan Ziana. Semoga terus konsisten dan Puan Ziana dapat menikmati hidup yang lebih ceria dengan tahap kesihatan yang lebih baik dan rezeki susu badan untuk bayinya yang melimpah ruah. Aminn
Atiqah Aziz
Pengedar Sah Shaklee: 882854
Whatsapps/Telegram: 012-5770682
E-mel: 012-5770682



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

New Entry