Followers - Pengikut

Jom Shopping LAZADA

Lazada Malaysia

DAPAT RM250 PERCUMA DENGAN BELIAN PROMOSI VIVIX SHAKLEE

DAPAT  RM250 PERCUMA DENGAN BELIAN PROMOSI VIVIX SHAKLEE

Aha, ramai yang teringin nak makan vivix shaklee kan??.Walaupun harganya mahal tapi berbaloi giler. Shaklee berusaha mencipta supplement anti penuaan supaya orang ramai mendapat tahap kesihatan yang terbaik dan sekaligus melambatkan penuaan serta mencantikkan kulit dan wajah. Kiranya vivix shaklee ni mencantikkan anda dari dalam dan kemudian "show up" dari tekstur kulit, tenaga dan semangat kita.

Menariknya anda boleh menikmati lebih penjimatan dengan pembelian vivix shaklee bulan MEI 2013 ini.

Dengan pembelian 6 botol vivix shaklee anda akan mendapat:


PERCUMA, PERCUMA DAN LAGI HADIAH PERCUMA

PERCUMA Sebotol Vivix Shaklee
PERCUMA Ganjaran Tunai RM250
dan...
PERCUMA Keahlian Shaklee


Sangat-sangat sesuai bagi anda yang teringin nak dapatkan keahlian shaklee dan ADA PENJIMATAN BERTERUSAN dari saya setiap kali tempahan vivix shaklee dibuat oleh anda.

Wahhh...sapa nak bagikan beli vivix shaklee siap dapat cash back RM250. Untung dan jimatkan. Hari ni hari terakhir. Jadi jom ramai-ramai buat tempahan dan pembayaran 6 botol vivix shaklee sekarang sebelum 7.00 petang ini.


Beli 6 botol vivix pada harga VIVIX SHAKLEE promosi RM380x6 botol hari ini!!

DAPAT  RM250 PERCUMA DENGAN BELIAN PROMOSI VIVIX SHAKLEE, HARGA VIVIX SHAKLEE, PERCUMA SEBOTOL VIVIX SHAKLEE, CASH BACK RM250, PERCUMA KEAHLIAN SHAKLEE, NAK DAPATKAN KEAHLIAN SHAKLEE, CANTIKKAN KULIT, SUPPLEMENT ANTI PENUAAN, PROMOSI HAGA JIMAT, PERCUMA GANJARAN TUNAI RM250




Sharing Is Caring

Atiqah (ID Shaklee: 882854)
Atiqahaziz84@gmail.com
SMS: 012-5770682




PENGEDAR SHAKLEE, JURU, KEPALA BATAS, SEBERANG JAYA

Dengan Set Menyusu Shaklee Susu Badan Pasti Banyak Kembali

Dengan Set Menyusu Shaklee Susu Badan Pasti Banyak Kembali

Anda runsing susu badan semakin berkurang? dah cuba makan banyak, minum air putih banyak tapi susu badan tak bertambah?. Ketahuilah Set Milk Booster Shaklee - ESP Shaklee, Ostematrix Shaklee dan Alfalfa Shaklee membantu meningkatkan kembali pengeluaran susu ibu.

Lihat testimoni kawan kita ni. Pada mulanya susu badannya berkurang selepas bersalin. Sampai anak asyik nangis je. Tetapi selepas mencuba Set Milk Booster Shaklee, set bajet milk booster yang terkenal, susu badan yang mulanya hampir kering kembali banyak dan pekat semula. Kulit anak juga lebih gebu, lembab dan berat badan anak meningkat.

SET BANYAKKAN SUSU IBU







Sharing Is Caring

Atiqah (ID Shaklee: 882854)
Atiqahaziz84@gmail.com
SMS: 012-5770682




PENGEDAR SHAKLEE, JURU, KEPALA BATAS, SEBERANG JAYA



Kebaikan Meal Shake Shaklee Terbaik Untuk Anak Anda

Kebaikan Meal Shake Shaklee Terbaik Untuk Anak Anda

Meal Shake Shaklee sememangnya menjadi pilihan ramai ibu bapa hari ini untuk kesihatan menyeluruh anak-anak mereka yang sedang membesar. Diberi nama timangan "easy-on-the go-meal" merupakan supplement multivitamin shaklee yang mudah dan pantas disediakan yang melengkapkan keperluan nutrisi untuk anak yang sedang membesar.

Kebaikan Meal Shake Shaklee yang 1001 terutama memperbaiki selera makan anak yang picky eater, memperbaiki tahap kesihatan anak yang kerap demam, batuk, asthma dan kurang berat badan sememangnya diakui oleh ramai ibu bapa yang telah mencuba meal shaklee yang terbukti terbaik, berkesan dan semestinya selamat untuk kesihatan dalaman anak-anak.


MEAL SHAKE SHAKLEE, MEALSHAKE, MENAMBAH BERAT ANAK, MENAMBAH SELERA MAKAN ANAK, USIA SETAHUN BOLEH AMBIL, MAKANAN UNTUK OTAK, NUTRISI UNTUK ANAK, KERAP DEMAM, KURANG BERAT BADAN, KERAP JAUTH SAKIT, ASTHMA, HARGA MEAL SHAKE SHAKLEE

Resepi Burger Ayam Mudah Untuk Anak


Resepi Burger Ayam Mudah Untuk Anak

Resepi burger ayam ni sangat la mudah, berkhasiat, kurang lemak, perasa tiruan dan yang penting tanpa pengawet. Mudah je, adala amik masa dalam 20 minit macam tu. Bolehla buat burger ayam ni untuk sarapan pagi atau makan malam untuk anak. Burger ayam ni sebenarnya macam hidangan sepinggan lengkap juga kalau kena dengan cara buatnya. 

Bahan utama adalah daging ayam tu sendiri. Home made youuuuuu...tak main la beli yang segera-segera tu untuk anak. kandungan garam pun tinggi. Alahai seronok sangat tengok anak makan hari tu. Pertama kali makan burger ayam ^__^


RESEPI, MENU, BURGER AYAM, SARAPAN, MUDAH, ANAK,
Lebih kurang macam ni la nanti rupanya. (Ini pinjam gambar orang)

Tak mau cakap banyak dah ^__^

Testimoni Nutriferon Bantu Demam Sembuh Dalam Sehari Setengah

Testimoni Nutriferon Bantu Demam Sembuh Dalam Sehari Setengah

saya nak cerita testimoni anak saya sembuh demam tanpa ubat demam dan antibiotik doktor. Pagi sabtu, suhu badan anak naik sedikit 37.3, paras minima demam. Apalagi, lepas menyusu terus bagi dia nutriferon dan lapik perut dengan cup cake. (Sarapan pagi anak sedang disiapkan)

Suhu demam antara  37.3 - 37.6. Suhu ni dikira demam biasa, cuma saya bagi mandi tengahhari seperti biasa supaya suhu dia tak lebih 38 darjah celcius dan beri dia banyak minum air masak. Kebetulan performance drink dah keras kematu, jadi saya kerap suruh dia minum banyak kali.

Demam, atasi, sembuh, petua, nutriferon, shaklee,

Petua Arang Kayu Hilangkan Bau Busuk Peti Ais

Petua Arang Kayu Hilangkan Bau Busuk Peti Ais

Biasalah peti ais berbau. Segala macam benda disimpan dalam peti ais. Daging, ikan, ayam, udang, sayur-sayuran, buah-buahan, lebihan makanan semalam atau seminggu yang lalu.hehe. Silap-silap lebih sambal belacan pun simpan dalam peti ais sekali. Mana tak berbau peti aisnya. Tapi jangan risau boleh guna petua arang kayu.

Ha?..Arang kayu?..macamana arang kayu tu boleh menyerap bau busuk dalam peti ais?..kalau nak tau, arang kayu mengandungi 85% karbon aktif yang berupaya menyerap zarah-zarah bau busuk kerana terdapat liang-liang seni pada arang kayu. Liang-liang seni ini terbentuk semasa proses pembakaran pada suhu tinggi.

ARANG, ARANG KAYU, PETUA, ATASI, BAU BUSUK, PETI AIS, FREEZER, FRIDGE, BERBAU, HILANGKAN, HILANG, PETI SEJUK, MENGHILANGKAN, HILANGKAN, MENGHILANGKAN BAU BUSUK PETI SEJUK, HILANGKAN BAU BUSUK PETI AIS, MENGHILANGKAN BAU BUSUK PETI AIS, HILANG BAU BUSUK PETI AIS, HILANGKAN BAU BUSUK PETI SEJUK

Saya Nak Nangis Macamana Nak Mengatasi Sembelit Anak


Saya Nak Nangis Macamana Nak Mengatasi Sembelit Anak

Rasanya hampir semua ibu bapa pernah menghadapi masalah sembelit anak, susah nak buang air besar. Aduhhhh..kesiannya kat anak-anak kita duk teran najis. Kadang-kadang sembelit anak ini sampai buat dia trauma nak buang air besar, sanggup tahan sakit perut nak membuang air besar.

Sedih sangat. Apala yang boleh kita lakukan?

Sembelit anak atau sembelit bayi lebih kerap terjadi kepada bayi-bayi yang minum susu formula dan anak yang telah menerima makanan pejal. Berbanding bayi yang menyusu ibu, bayi susu ibu tidak mengalami masalah sembelit ini. Ada beberapa faktor yang menyebabkan mereka sembelit.

MENGATASI SEMBELIT ANAK, SEMBELIT ANAK, SEMBELIT PADA ANAK, BAYI SEMBELIT, MASALAH SEMBELIT, MASALAH SEMBELIT ANAK, CARA MENGATASI SEMBELIT ANAK


Testimoni Masalah Keputihan Hilang Dengan Alfalfa Complex

Testimoni Masalah Keputihan Hilang Dengan Alfalfa Complex

Masalah keputihan seorang pengguna Alfafa Complex Shaklee juga turut berkurang. Masalah keputihannya hari demi hari berkurang kerana alfalfa adalah sejenis herba, tetapi alfalfa complex sangat lembut tindakannya ke atas tubuh kerana alfalfa complex shaklee merupakan supplement 100% semulajadi.

Yang bagusnya, selain masalah keputihannya telah berkurang, masalah sembelitnya kini tiada. Ini kerana alfalfa mengandungi serat yang tinggi yang membantu memudahkan pelawasan. Badan pun jadi ringan kerana setiap hari bahan kumuh dan toksin dikeluarkan. Eh, banyak lagi kebaikan alfalfa ni, untuk kesuburan dan juga merapatkan vagina dan juga menghangatkan hubungan suami isteri.


TESTIMONI MASALAH KEPUTIHAN HILANG DENGAN ALFALFA COMPLEX, ATASI, PETUA, HILANGKAN KEPUTIHAN, VAGINA, BERBAU, BANYAK, MASALAH, KEPUTIHAN

Testimoni Mata Mak Dah Terang Hanya Minum Vivix Shaklee

Testimoni Mata Ibu Dah Terang Hanya Minum Vivix Shaklee

Siapa tak nak mak dia sihat, ceriakan. Bagusnya beliau ni, beli vivix bukan untuk diri sendiri tapi untuk ibunya, sanggup keluarkan sedikit duit beli vivix shaklee yang memang terbaik asalkan ibunya sihat kembali. Paras gula dalam darah kembali normal, kualiti penglihatan terbaik dan yang penting diabetes ibunya kembali terkawal

Hebatnya Penangan Vivix Shaklee!!!!

Betul, ramai yang akui amik vivix dah tak payah makan supplement lain. Vivix membantu sel-sel tubuh terus berfungsi dan dapat memperbaiki sel-sel sendir yang telah rosak dan melindungi sel-sel itu sendiri daripada dirosakkan lagi oelh radikal bebas

Kebaikan Vivix Shaklee

Testimoni Masalah Keputihan Tiada Seronok Lompat Sampai Siling

Testimoni Masalah Keputihan Tiada Seronok Lompat Sampai Siling

Keputihan terdiri daripada beberapa peringkat dan biasanya keputihan yang teruk menyebabkan masalah keputihan sampingan seperti, berbau busuk disebabkan keputihan yang telah dicemari bakteria melalui udara. Masalah keputihan juga ada yang sehingga mengganngu kemesraan hubungan suami isteri. Alahai mestilah tak best macam ni.

Dengan Alfalfa Complex anda tak perlu lagi pencuci vagina, tak perlu menahan rasa malu dek bau keputihan yang tidak enak, dan jimat belanja tak perlu pakai pantyliner lagi. Suami pun tersenyum bahagia jeeeeeee..Anda pulak mestila seronok sampai rasa nak lompat hingga ke siling sebab masalah keputihan dah hilang


Alfalfa Complex Atasi Masalah Keputihan

Ambil Mealshake Dan Omega Anak Kerap Selesema Sembuh

Ambil Mealshake Dan Omega Anak Kerap Selesema Sembuh

Saya sangat kasihan bila mendengar anak-anak orang lain tak sihat, kerap demam, selesema, batuk dll. Saya pernah melalui bermalam dihospital, kami tahan hati tengok anak dicucuk jarum, menangis meraung, takut kat ubat dan doktor.

Saya amalkan shaklee masa anak umur 5 bulan tapi tak berani bagi omega guard dan mealshake shaklee kerana saya tak berapa tahu dan faham kebaikan, kandungan, dan cara pemprosesan vitamin shaklee. Tapi semenjak saya menjadi ahli shaklee dan belajar, fahami tentang produk-produk shaklee, saya berikan anak saya omega guard shaklee semasa umur dia 1 tahun setengah. 

SET KESIHATAN KANAK-KANAK, AMBIL MEALSHAKE DAN OMEGA ANAK KERAP SELESEMA SEMBUH, TESTIMONI SELESEMA SEMBUH DENGAN MEALSHAKE DAN OMEGA GUARD SHAKLEE, TESTIMONI MEALSHAKE, TESTIMONI MEALSHAKE SHAKLEE, TESTIMONI OMEGA GUARD, TESTIMONI OEMGA GUARD SHAKLEE,  OMEGA GUARD SHAKLEE, MEALSHAKE SHAKLEE, KEBAIKAN MEALSHAKE SHAKLEE, KEBAIKAN OMEGA GUARD SHAKLEE

Alhamdulillah, selepas pemberian omega guard secara teratur dan berjadual, anak makin sihat, susah demam, selesema dan batuk pun dah tak de sekarang. dan yang paling best, Alhamdulillah dia tak mudah kena jangkit sekiranya berdekatan atau lalu dekat orang yang selesema dan batuk.



Anak Kurus Kering & Selalu Sakit Di Taska, Apa Nak BUAT? from iReach HD on Vimeo.

Omega Guard Bantu Pelbagai Masalah Kesihatan

Omega Guard Bantu Pelbagai Masalah Kesihatan

Banyak dah saya cerita pasal omega guard ni. Nampak sangat saya suka sangat dengan omega guard shaklee. Keistimewaannya dan keberkesanannya sampai saya dah tak tengok dah minyak ikan omega brand lain. Tambahan omega guard ni boleh bantu kurangkan dan atasi pelbagai masalah kesihatan pada setiap peringkat umur.

Sama ada anda mengandung, menyusukan anak, pekerja, pesakit jantung, kanak-kanak, warga emas malah sesiapa sahaja melainkan kanak-kanak bawah setahun boleh ambil omega guard shaklee ni untuk meningkatkan tahap kesihatan dan membantu mengurangkan masalah kesihatan seperti sakit jantung, nyanyuk, lelah, kanser kemurungan, alergi dll 


Kelebihan Omega Guard Shaklee

Jom Menangi Keahlian Percuma Shaklee

Jom Menangi Keahlian Percuma Shaklee

Ha, ini peluang terbaik nak dapatkan harga produk shaklee yang lebih menjimatkan kos dan PERCUMA pulak tu nak DAFTAR KEAHLIAN SHAKLEE. Peluang menangi keahlian percuma shaklee ini hanya sehingga 31 Mei 2013.



MENANGI KEAHLIAN PERCUMA SHAKLEE, KEAHLIAN PERCUMA, JADI AHLI SHAKLEE, BAGAIMANA JADI AHLI SHAKLEE, JANA PENDAPATAN BERSAMA SHAKLEE, JANA PENDAPATAN, SIDE INCOME, JANA PENDAPATA NDARI RUMAH, JANA PENDAPATAN ONLINE, AHLI SHAKLEE, MENJADI AHLI SHAKLEE, DAFTAR AHLI SHAKLEE, HARGA AHLI SHAKLEE

Peluang menarik ini terbuka kepada sesiapa sahaja yang masih duduk kat malaysia dan:

Promosi Vivix Beli 2 Botol Percuma Keahlian Shaklee

Promosi Vivix Beli 2 Botol Percuma Keahlian Shaklee


Bulan MEI 2013 PROMOSI VIVIX BELI 6 BOTOL PERCUMA 1 BOTOL PERCUMA KEAHLIAN SHAKLEE. Tapi berita gembira, BELI 2 BOTOL PUN DAH DAPAT PERCUMA KEAHLIAN SHAKLEE. Beli 1 Botol Vivix dari saya pun dapat keistimewaan juga ^__^

Vivix ni orang kata guna vivix tak payah guna supplement lain. Sebenarnya boleh je guna vivix dan tambahkan dengan lain-lain supplement seperti Vitamin C ke, Garlic Complex ke. Tapi memandangkan harga yang mahal sikit dari lain-lain vitamin maka ramai orang amik vivix je. 


VIVIX, SHAKLEE, CANTIK, AWET, MUDA, DIABETES, DARAH TINGGI, KANSER, KULIT, WAJAH, KURUS, PROMOSI, HARGA


Siapa Yang Boleh Gunakan Vivix

1. Orang yang mempunyai masalah diabetes
2. Pesakit Alzheimer atau Nyanyuk
3. Sakit Sendi
4. Pesakit Barah Payudara
5. Inherent Essential Tremors
6. Pesakit Kanser
7. Epilepsi
8. Sakit Tulang Belakang
9. Radang Paru-paru
10. Kegagalan Buah Pinggang
11. Pesakit stroke
12. Yang ingin tambah tenaga
13. Yang ingin Awet Muda
14. Yang ingin cantik
15. Pesakit darah tinggi
16. Yang menghadapi masalah resdung

dan lain-lain..Tak terkata. Pendek kata semua orang boleh gunakan vivix kecuali ibu hamil dan juga ibu yang menyusukan.


VIVIX, SHAKLEE, CANTIK, AWET, MUDA, DIABETES, DARAH TINGGI, KANSER, KULIT, WAJAH, KURUS, PROMOSI, HARGA


Kenapa Vivix Ni Terlampau Bagus

Hasil kajian menunjukkan vivix shaklee memberi kesan kepada empat mekanisme utama yang membawa kebaikan berpuluh penyakit atau masalah kesihatan manusia. Vivix shaklee:

1. Membantu melindungi dan memperbaiki Sel DNA
2. Meningkatkan keupayaan pengawal selia genetik
3. Menggalakkan biogenesis mitokondria
4. Melambatkan penuaan

Jadi bulan ni jom beli vivix dan kongsikan vivix dengan insan yang anda sayangi. Eh, risau bulan depan tak boleh beli lagi?..Jangan risau sesiapa yang beli vivix dengan saya bulan ni anda layak mendapat harga menarik dari saya saja untuk order yang seterusnya.

Jom pakat order ramai-ramai. 

Jom Cantik sama-sama macam Ayu Raudhah Yang Juga Pengguna Vivix


VIVIX, SHAKLEE, CANTIK, AWET, MUDA, DIABETES, DARAH TINGGI, KANSER, KULIT, WAJAH, KURUS, PROMOSI, HARGA





Sharing Is Caring

Atiqah (ID Shaklee: 882854)
Atiqahaziz84@gmail.com
SMS: 012-5770682




PENGEDAR SHAKLEE, JURU, KEPALA BATAS, SEBERANG JAYA
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

New Entry