Followers - Pengikut

Jom Shopping LAZADA

Lazada Malaysia

Testimoni Berjaya Hamil Setelah Guna Set Kesuburan Shaklee

Hari ni nak tunjuk sikit testimoni pengguna berjaya hamil setelah menggunakan set kesuburan Shaklee. Dah 13 minggu usia kandungan dia masa testimoni direkodkan. Mestilah seronok nak dapat babykan, tanda cinta suami isteri.

Pada mulanya pasangan ni dah cuba macam-macam cara untuk mudah hamil. Makan masa yang lama tapi masih rezeki nak hamil cepat tak kesampaian juga. Sampai satu hari, pasangan ni terbuka hati nak mencuba cara mudah untuk hamil dengan Set Kesuburan Shaklee.

Mula-mula tak ambil Full Set Tambah Zuriat Shaklee ni, si isteri ni cuba dulu ambil GLA Complex dan Alfalfa Complex secara konsisten seperti yang disarankan oleh SID. Kedua-dua supplement ini berperanan memperbaiki hormon wanita, membantu memperbaiki masalah-masalah kewanitaan juga meningkatkan kehangatan hubungan suami isteri.

Suami beliau pula ambil CoQ Health. Coq Health Plus mengandungi Vitamin E yang meningkatkan bilangan sperma orang lelaki. Juga Meningkatkan tenaga dan stamina harian. Kalau dua-dua pasangan asal malam je dah letih, macamana nak adakan aktiviti larut malamkan.


Selepas sebulan isteri konsisten makan Alfalfa Complex dan GLA Complex, Suami pula konsisten makan Coq Health Plus kesukaannya, pasangan ini tambah lagi koleksi set vitamin kesuburan mereka dengan si isteri ambil B-Complex dan ESP. 

B Complex keluaran Shaklee lengkap dengan keperluan asid folik yang mana penting untuk menyuburkan rahim wanita. Pengambilan protein soya yang kaya dengan isoflavones yang menyamai fungsi hormon wanita dapat meningkatkan kesuburan wanita serta memulihkan ovari. Selain itu, protein soya memberikan tenaga tambahan harian.

Suami beliau pula menambah  Vita-E Complex dan Zinc. Dua vitamin ni merupakan Set Kesuburan Khusus Untuk Lelaki selain turut minum ESP juga. Yelah protein ni bagus tau untuk kesuburan dan penjagaan prostat yang sihat. 

Sebab protein penting untuk pembetukan pelbagai jenis organ, tisu dan komponen utama hormon. Kalau protein tak cukup macamana hormon testosteron nak suburkan. Jadi kebarangkalian nak dapatkan zuriat tu rendahlah.

Lengkap dah supplement yang mereka perlu ambil dalam Set Kesuburan Shaklee ni. Alhamdulillah, selepas tiga bulan berusaha, makan supplement secara konsisten mengikut saranan SID akhirnya si isteri dah mengandung 13 minggu. 



Zuriat, Cara, Dapat, Dapatkan, Tambah, Anak, Petua, Tips, Mudah, Cepat, Mahu, Hamil, Mengandung,




Seronok sangat. Bahagia sangatkan. Syukur. Jadi ikhtiar mereka ingin hamil dengan produk Shaklee tercapai. Alhamdulillah. 



Zuriat, Cara, Dapat, Dapatkan, Tambah, Anak, Petua, Tips, Mudah, Cepat, Mahu, Hamil, Mengandung,




Atiqah Aziz
SID:882854
Whatsapps: 012-5770682
E-mel: atiqahaziz84@gmail.com


1 comments:

acu yuhan berkata... Reply Comment

nice entri.. done folo, folo me back k ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

New Entry