Followers - Pengikut

Jom Shopping LAZADA

Lazada Malaysia

Tips Untuk Orang Susah Tidur

Saya faham masalah insomnia ni. Saya pun pernah jadi macam ni apabila habis belajar di universiti. Sebabnya zaman di kampus dulu tak tidur malam dan tidur lewat malam tu perkara biasa. Waktu tidur dah kembali normal. Tapi mata payah nak tidur awal sebelum pukul 10 malam. Esok nak kerja. 

Esoknya bila nak bangun awal susah sangat lah pulak kan. Sudah tu. tersengguk-sengguk menahan kantuk di tempat kerja.

Pernah rasa macam ni kan?. Dulu, ayah saya pernah susah tidur juga, dia pun pergi jumpa doktor dan doktor dan advise dia macam-macam dan tukar-tukar pil ubat tidur pun dia masih susah tidur. Dan akhirnya doktor sarankan dia untuk merokok. Barulah dia boleh senang tidur malam.

Oh, tapi tidak untuk anda, jangan ikut cara ni. Tak baik untuk kesihatan pun.

Saya ada tips mudah dan berkesan untuk orang yang susah tidur ni.

Cuma amalkan Ostematrix dan B Complex sahaja sebelum tidur.


Manfaat Set Mudah Tidur Malam

Ostematrix - Beri kesan ketenangan. Merehatkan otot dan saraf. 

B Complex - Mengurangkan stress dan kegelisahan


Pasti waktu tidur anda lebih mudah, lena, berkualiti dan yang paling mudah senang untuk bangun awal. Cubalah.

Inilah rahsia kami para Shaklee Independent Distributor untuk mudah bangun awal setiap malam.



Atiqah Aziz @ 012-5770682
atiqahaziz84@gmail.com


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

New Entry