Followers - Pengikut

Jom Shopping LAZADA

Lazada Malaysia

Promosi ESP Sehingga 30 September Ini

Wah kalut sikit hari ni. Tak banyak nak tulis. Masa suntuk dah ni. Nak drive ke Shaklee branch sekejap lagi. Cuma sebelum terlambat nak bagitau sesuatu kat korang.

Promosi ESP masih ada sehingga 11.59 malam 30 September ini.

Jadi jangan lepaskan peluang wahai ibu-ibu hamil, menyusu badan, cik kak cik puan dan Tuan-tuan yang nak cantikkan kulit, nak kuruskan badan, nak sihat tubuh badan, mari cepat order sebelum gigit jari sendiri.

Bulan depan promosi produk Shaklee yang lain pulak.

Ok, berminat nak order sila hubungi saya atau nak pecut pantas-pantas order, cuma klik eSell kat bahagian atas sebelah kanan blog saya ni. Klik-klik aje, bayar pakai debit card boleh credit card pun boleh. Dalam sehari dua sampailah ESP idaman kat depan pintu rumah/ofis anda


sihatmacamyaya.blogspot.my, Order, Via, Pos, Promosi, Promo, Sah, Bulan, Harga, Belian, Terbaik, Keistimewaan, Kelebihan, ESP, Energizing, Soy, Protein
Esok tu Sebenarmya dah tarikh hari ni tau



Shaklee Independent Distributor: 882854
Atiqah Aziz
Hub: 0125770682

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

New Entry