Followers - Pengikut

Jom Shopping LAZADA

Lazada Malaysia

Testimoni Set Menyusu Dengan Produk Shaklee

Testimoni Set Menyusu Dengan Produk Shaklee

Aha ni lagi satu testimoni guna produk Shaklee sebagai milk booster untuk menjayakan penyusuan dan. Ambil set Shaklee ni bukanlah tentu-tentu susu jadi banyak bulat-bulat. Tapi suplement tambahan ni bekalkan tenaga tambahan dan isi ruang-ruang kosong nutrisi yang ibu tak sempat ambil setiap hari dan juga disalurkan ke susu ibu untuk anak. 

Perhatikan bila anda ambil supplement Shaklee anda sentiasa bersemangat nak pam susu, susukan anak, lepas tu tengok hasil susu ibu yang sudah diperah tu. Lebih pekat dari biasa, tanda banyak lemak (baik)  yang terhasil untuk tumbesaran anak. Anak pun cepat kenyang. 


SET, B , BREASTFEEDING, MENYUSU, ASAS, ESP, BANYAKKAN, SUSU, IBU, BADAN, BANYAK, TAMBAH, TINGKAT, TAMBAHKAN, TINGKATKAN, PENGELUARAN, PENGHASILAN, HASIL, AIR, JUMLAH, SHAKLEE, PRODUK, SUPPLEMENT, ANAK, BAYI,


Testimoni ibu menyusu dengan Set B (Vita-lea, Vita-C Plus, B Complex, Alfalfa Complex dengan ESP:

  1. Bayi hanya minum susu ibu sepenuhnya
  2. Stok EBM banyak dapat 150 botol
  3. Setiap kali pam dapat hasil yang banyak 12oz
  4. Kulit makin cantik sampai orang gaji pun jealous
  5. Kawan-kawan teruja sama tengok hasil pam susu ibu banyak
  6. Kalau tumpang peti ais hotel, sampai chef pun korek rahsia susu ibu banyak
  7. Boleh turunkan berat badan, sampai suami pun tegur



Order Set Breastfeeding Asas Dengan Tambahan ESP - Klik Sini


SET NAIK BERAT BADAN ORANG DEWASA SHAKLEE



* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


Hubungi saya, Atiqah Aziz di 012-5770682 atau emel ke atiqahaziz84@gmail.com untuk 
dapatkan konsutasi percuma 



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

New Entry