Followers - Pengikut

Jom Shopping LAZADA

Lazada Malaysia

Vitamin Cantik Vitamin E

Vitamin Cantik Vitamin E



Ramai sukakan vitamin E ni. Bagi pengguna setia vitamin cantik ni, bulan ni memang depa grab sesiap promosi vitamin E ni. Pasai pa?. Sebab boleh jadi ahli percuma dengan pembelian 6 botol vitamin E ni. Siap percuma 1 lagi. Sapa takmau kan. Harga lebih murah bila jadi ahli.

Memang kaum wanita suka makan vitamin E ni selain makan Gla Complex, Vivix, vitamin C, Collagen dan ESP untuk mencantikkan kulit muka dan lebih berseri. Takde la berkarat dan berminyak sebab jeragat, jerawat dan kulit mati berkumpul kat muka.


VITAMIN E SHAKLEE, VITAMIN CANTIK, VITAMIN UNTUK KULIT, VITAMIN UNTUK KULIT CANTIK

Saya suka supplement untuk kulit cantik ni sebab ianya mencantikkan dari dalam. Tak payah dah bertapa lama-lama depan cermin tempek muka dengan macam-macam alat makeup sebelum keluar rumah.

Tambah best. Vitamin E ni boleh buat masker kalau terlebih rajin, malam-malam sebelum tidur tu boleh pakai. Esok muka lebih bersih parut jerawat pun makin pudar.

Masa dua minggu pertama pantang saya sapukan vitamin E ni pada tempat luka jahitan masa bersalin tu. Alhamdulillah, cepat sembuh dalam tempoh dua minggu pertama tu. Nurse-nurse risau luka jahitan saya koyak sebab banyak berjalan (Abu Ayyub kena jaundis, hari-hari kena ulang pegi klinik). Tapi nasib baik luka elok je. Makin hari makin baik luka jahitan ni. Luka EPI kan orang panggil.

Jadi nak cuba cantikkan kulit korang dengan vitamin E ni boleh la beli. Eh, yang dah kawin pun boleh makan suami isteri. Vitamin E ni a.k.a vitamin cantik a.k.a vitamin cinta. Nak tau penangannya meh la beli dan makan.


VITAMIN E, VITAMIN CANTIK, CANTIK. KULIT, AWET MUDA, SHAKLEE, PRODUK, PRODUCT, ORDER, BUY, PAYMENT, PRICE, HARGA, VITAMIN, SHAKLEE, ONLINE




0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

New Entry