Followers - Pengikut

Jom Shopping LAZADA

Lazada Malaysia

My Little Princess Kena Alergi Hidung Pulak

My Little Princess Kena Alergi Hidung la Pulak


Iye Yaya kena alergi hidung pulak. Sedih tau. Sedih sebab dah tak boleh nak 100% tumpu kat Yaya lagi. Iyela dah ada little hero yang chumel.

Jaga anak yang ada masalah eczema ni tak boleh ambik mudah macam anak yang tak de masalah kulit. Ndak ndak pulak abah Yaya asyik lupa (ke buat buat lupa, geram ni) nak bagi omega dan chew vita C yang kita dah pack siap-siap 5 biji setiap jenis sebelum pegi hospital suruh letak kat rumah opah Yaya. Tapi bawaknya tidak. Rasa nak gigit gigit je bapak dia ni. huhu



Bukanla taknak bawak Yaya pergi klinik. Anytime je Abah dia ready nak bawak. Masalahnya Yaya yang taknak ikut Abah dia, sebab nanti tak dapat bodek mainan macam mama dia. > _<. Pastu abih pantang bawak Yaya pergi klinik check apa yang patut.

Dipendekkan cerita, sudahnya doktor cakap Yaya kena alergi hidung. Dua kali jumpa doktor dan continue ubat tapi tak sembuh-sembuh. Jadi saya pun start la bagi nutriferon kat Yaya (Abah dia tak bagi nutriferon risau demam naik, padahal tak demam)

Jadi sekarang ni dok amik nutriferon beserta chew vita c pagi dan malam. Nampak perubahan sikit. Jarang bersin dan jarang garu hidung. 

2-3 malam ni tidur tak pakai baju, cuaca panaskan. Tapi alhamdulillah esok pagi takde pulak bunyi sok sek sok sek. Dan tak de la meragam merengek sebab hidung gatal.

Jadi saya masih teruskan bagi nutriferon dan chew vita c sampai alergi hidung dia betul-betul hilang. Insyaallah.

Bagi yang ada anak-anak bermasalah alergi macam Yaya boleh cuba nutriferon dan chew vita c ni. Boleh contact saya untuk order kalau nak cuba bagi pada anak-anak korang pulak.

Tak salah mencuba asalkan tak membawa mudarat pada anak-anak dan bukan yang berunsur khurafat. Yang penting anak-anak sihat dan gembira. 



Nak cuba? SILA KLIK BUY NOW ^_^


MULTIPUPOSE HERBAL BLEND CREAM, CREAM, SHAKLEE, PRODUK, PRODUCT, ORDER, BUY, PAYMENT, PRICE, HARGA, VITAMIN, SHAKLEE, ONLINE



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

New Entry