Followers - Pengikut

Jom Shopping LAZADA

Lazada Malaysia

Testimoni Masalah Keputihan Tiada Seronok Lompat Sampai Siling

Testimoni Masalah Keputihan Tiada Seronok Lompat Sampai Siling

Keputihan terdiri daripada beberapa peringkat dan biasanya keputihan yang teruk menyebabkan masalah keputihan sampingan seperti, berbau busuk disebabkan keputihan yang telah dicemari bakteria melalui udara. Masalah keputihan juga ada yang sehingga mengganngu kemesraan hubungan suami isteri. Alahai mestilah tak best macam ni.

Dengan Alfalfa Complex anda tak perlu lagi pencuci vagina, tak perlu menahan rasa malu dek bau keputihan yang tidak enak, dan jimat belanja tak perlu pakai pantyliner lagi. Suami pun tersenyum bahagia jeeeeeee..Anda pulak mestila seronok sampai rasa nak lompat hingga ke siling sebab masalah keputihan dah hilang


Alfalfa Complex Atasi Masalah Keputihan



Alhamdulillah produk shaklee telah membantu seorang insan lagi melalui izin Allah s.w.t. Asalnya niat dihati ambil set B (set breastfeeding untuk banyakkan susu). Dan dalam set B tu sememangnya lengkap dengan Alfalfa Complex (untungla sapa beli Alfalfa (L) jimat lama). Stok susu ibu memang melimpah ruah tapi beliau tak sanga pulak masalah keputihan dari zaman remaja dah hilang..weeeeee...syiokkknnnyaaaa...




Sharing Is Caring

Atiqah (ID Shaklee: 882854)
Atiqahaziz84@gmail.com
SMS: 012-5770682




PENGEDAR SHAKLEE, JURU, KEPALA BATAS, SEBERANG JAYA



2 comments:

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

Salam sis, set alfalfa ni sesuai x untuk org yg belum berkahwin? tq

Atiqah Aziz berkata... Reply Comment

sesuai dik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

New Entry