Followers - Pengikut

Jom Shopping LAZADA

Lazada Malaysia

Testimoni Masalah Keputihan Hilang Dengan Alfalfa Complex

Testimoni Masalah Keputihan Hilang Dengan Alfalfa Complex

Masalah keputihan seorang pengguna Alfafa Complex Shaklee juga turut berkurang. Masalah keputihannya hari demi hari berkurang kerana alfalfa adalah sejenis herba, tetapi alfalfa complex sangat lembut tindakannya ke atas tubuh kerana alfalfa complex shaklee merupakan supplement 100% semulajadi.

Yang bagusnya, selain masalah keputihannya telah berkurang, masalah sembelitnya kini tiada. Ini kerana alfalfa mengandungi serat yang tinggi yang membantu memudahkan pelawasan. Badan pun jadi ringan kerana setiap hari bahan kumuh dan toksin dikeluarkan. Eh, banyak lagi kebaikan alfalfa ni, untuk kesuburan dan juga merapatkan vagina dan juga menghangatkan hubungan suami isteri.


TESTIMONI MASALAH KEPUTIHAN HILANG DENGAN ALFALFA COMPLEX, ATASI, PETUA, HILANGKAN KEPUTIHAN, VAGINA, BERBAU, BANYAK, MASALAH, KEPUTIHANDah cuba baru tahu. Jomlah cuba alfalfa complex shaklee. Oh iya, jangan risau bagi yang tidak menyusukan bayi. Sama ada anda lelaki mahupun kilang menyusu telah ditutup. Susu takkan mengalir keluar jika mengambil alfalfa complex kerana anda semua tidak mempunyai hormon susu ibuSharing Is Caring

Atiqah (ID Shaklee: 882854)
Atiqahaziz84@gmail.com
SMS: 012-5770682
PENGEDAR SHAKLEE, JURU, KEPALA BATAS, SEBERANG JAYA

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

New Entry