Followers - Pengikut

Jom Shopping LAZADA

Lazada Malaysia

Sakit Gastrik Hilang Dengan Produk Shaklee


Sakit Gastrik Hilang Dengan Produk Shaklee

Sakit Gastrik?. Huhu. Sape yang kena memang tau la rasa sakitnya macamana. Tanda gastrik seperti rasa pedih ulu hati, sakit tulang belakang, migrain, sakit perut, pinggang. Hamboihh!!! Pakej lengkap bila gastrik ni menyerang saya. Kini sakit gastrik terkawal dan migrain dah kurang hanya dengan mengambil B-Complex dan Ostematrix Shaklee sebagai ganti ubat gastrik klinik.

Atas nasihat seorang rakan saya pun cuba B-Complex dan Ostematrix ni untuk pulihkan sakit gastrik saya. Menariknya. Gabungan B-Complex Shaklee dan Ostematrix Shaklee ni juga buatkan migrain dah jarang menyerang. Kira 2 in 1 la. Migrain ni pun satu hal juga. Betul la kata en. hubby kalau sakit kepala, batu pun saya makan.. hehe
gastrik, gastric, ubat, mengandung, atasi, sakit, pedih, ulu hati, kembung, perut, angin, ulser, susu, bypass, shaklee, produk, ostematrix, b complex, berkesan, murah, semulajadi, kronik, angin,

Peranan Ostematrix Pada Pesakit Gastrik:

1. Ostematrix adalah supplement kalsium dengan magnesium dan vitamin D
2. Ostematrix membantu meneutralkan asid yang telah memasuki esofagus
    dan menyebabkan 
pedih ulu hati.

Faktor kekurangan kalsium dalam tubuh juga menyebabkan penyakit gastrik. Sebab tu tak pernah kita lihat bayi dan kanak-kanak yang banyak minum susu tak de sakit gastrik. Tambah pulak ubat kapur gastrik yang hospital bagi tu mengandungi kalisum jadi lebih baik kita ambil Ostematrix Shaklee yang lebih semulajadi dan selamat dari ubat kapur hospital yang sintetik tu. 


Peranan B complex Shaklee Atasi Gastrik

B complex Shaklee bertindak  sebagai penenang kepada pesakit gastrik  selain membantu mengatasi sakit gastrik anda. Dengan supplement B-complex juga melengkapkan keperluan harian tubuh anda yang sangat diperlukan oleh tubuh dan sistem saraf kita.

gastrik, gastric, ubat, mengandung, atasi, sakit, pedih, ulu hati, kembung, perut, angin, ulser, susu, bypass, shaklee, produk, ostematrix, b complex, berkesan, murah, semulajadi, kronik, angin,
Berlainan sifat dengan pain killer yang hanya BERSIFAT MENGHILANGKAN SEMENTARA RASA SAKIT GASTRIK. Jadi anda tak Perlukan pain killer lagi. Lagipun Pain killer bukan menyembuhkan penyakit malah membuatkan kita terlalu bergantung kepada pain killer dan dosnya juga makin bertambah bila sakit kerap menyerang.

Setakat sekarang saya amalkan B complex Shaklee dan Ostematrix Shaklee, syukur SAKIT gastrik sesekali menyerang kalau saya tak jaga pemakanan, ambil makanan gastrik dan lewatkan makan. huhu. yang best, MIGRAIN DAN SAKIT KEPALA PUN DAH JARANG-JARANG SERANG. Sebelum ni, pantang kurang minum air, siap la aku sakit kepala langsung tak boleh buat apa-apa. huhu








Sharing Is Caring

Atiqah (ID Shaklee: 882854)
Atiqahaziz84@gmail.com
SMS: 012-5770682






PENGEDAR SHAKLEE, JURU, KEPALA BATAS, SEBERANG JAYA

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

New Entry