Followers - Pengikut

Jom Shopping LAZADA

Lazada Malaysia

Harga Mealshake & Omega Guard Promo Bulan Ini

Harga Mealshake & Omega Guard Promo Bulan Ini

Promosi bulan ni yang ditungu-tunggu sekian lama oleh ibu-ibu. Apa lagi promosi Mealshake Shaklee la. Beli 6 percuma 1. Ramai yang tunggu promosi mealshake shaklee ni. Tujuannya untuk tambah selera makan anak, Anak asyik demam, anak kurang berat, mak dah tak tahan asyik kena marah dengan nurse je dan banyak lagi la.

Yang menariknya bulan ni sempena promosi mealshake shaklee. Sesiapa yang teringin dapatkan harga mealshake & omega guard boleh la buat tempahan kat saya. Kenapa?. Anda akan dapat tawaran harga menarik dan menjimatkan yang berganda-ganda.

Ye la kalau untuk anak-anak ni. Beli 1 canister mealshake & omega guard shaklee ni sebenarnya dah tak payah beli bulan-bulan. Tapi anda akan repeat order balik lepas lebih kurang setahun nanti. Tengok betapa untung nya korang kalau beli bulan ni. 

So meh cepat-cepat order.


MEALSHAKE SHAKLEE, MEALSHAKE DAN OMEGA, MEALSHAKE DAN OMEGA SHAKLEE


Kebaikan Set Kanak-kanak: Mealshake Shaklee & Omega Guard

  • Membantu menyelesaikan masalah ekzema anak
  • Membantu anak lebih fokus
  • Meningkatkan kecerdasan minda anak
  • Anak lebih aktif dan ceria
  • Sangat jarang jatuh sakit seperti demam, selesema dan batuk
  • Sangat membantu menyelesaikan masalah asma di kalangan kanak-kanak
  • Bagus untuk kanak-kanak yang kerap sembelit
  • Meningkatkan berat badan anak
  • Menambah selera makan anak
  • Sesuai untuk anak yang picky eater
  • Menguatkan sistem imun anak anda
  • Kulit anak lebih cantik dan gebu
  • Anak lebih cepat belajar 


Sharing Is Caring

Atiqah (ID Shaklee: 882854)
Atiqahaziz84@gmail.com
SMS: 012-5770682




PENGEDAR SHAKLEE, JURU, KEPALA BATAS, SEBERANG JAYA

1 comments:

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

As salam,sy nk tnyer mcmne cara pemakanan omega guard bg knk2 yg bumur 2thun 5bln.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

New Entry