Followers - Pengikut

Jom Shopping LAZADA

Lazada Malaysia

Cergas Bertenaga Dengan Set Berpuasa Shaklee

Cergas Bertenaga Dengan Set Berpuasa Shaklee

Bulan depan nak masuk ramadhan dah.. Dah bersedia nak berpuasa ke?. Yang gastrik, anak-anak yang baru nak mula nak belajar berpuasa tu jangan risau. Dengan Set Berpuasa Shaklee anda pasti kekal cergas dan bertenaga sampai petang. Insyaallah dengan Izin-Nya.

Bagi ibu-ibu yang menyusu takut susu merudum pun jangan risau. Set berpuasa shaklee juga sangat membantu dalam mengurangkan masalah penurunan penghasilan susu semasa berpuasa nanti.

Apa dia ye Set Berpuasa Shaklee yang femes sangat dan meletup-letup ni.

Aha..Inilah dia Mighty Tripple Gem atau Mighty 3pple Gem atau Set Berpuasa Shaklee atau jugak set tambah susu bagi ibu -ibu yang tak boleh telan tablet. Haihh..banyaknya boleh gunakan. Multipurpose.hehe..

SET BERPUASA SHAKLEE, SET MIGHTY TRIPPLE GEM, MIGHTY TRIPPLE GEM, MIGHTY TRIPPLE GEM SHAKLEE

Tapi. Abang-abang, pakcik-pakcik, encik-encik atau Cik adik manis yang tak kawin lagi atau tak menyusukan bayi janganla korang risau takut susu badan keluar dari payudara korang pulak. 100% pasti  susu badan takkan keluar. Sebab korang tak de hormon susu ibu macamana nak ada. Cuma orang yang mengandung dan baru melahirkan bayi je ada susu ibu dok mengalir.






Ok. Set Berpuasa Shaklee Atau Mighty Tripple Gem terdiri daripada Meal Shake Shaklee, Performance Drink dan ESP Shaklee


Kelebihan Set Berpuasa Shaklee

1. MEAL SHAKE SHAKLEE
Membekalkan multivitamin yang dieperkaya dengan protein lengkap dengan 9 jenis asid amino, kalsium, magnesium dan vitamin D untuk keperluan minda, tumbesaran serta untuk tulang dan gigi yang sihat.Sebagai milk booster ibu menyusu.

2. PERFORMANCE DRINK SHAKLEE
Minuma isotonik semualajadi rendah sodium dan gula. Mengawal  dan mengurangkan kehilangan bendalir yang menyebabkan tubuh cepat letih dan mengelakkan penyahhidratan. Juga mengekalkan kelembapan kulit.

3. ESP
Membekalkan LONG LASTING ENERGY. Mengurangkan rasa lapar keterlaluan. Sebagai Milk Booster bagi ibu menyusu. Mencantikkan walaupun tak bermekap sakan semasa berpuasa. Diperkaya dengan kalsium untuk mengurangkan keasidan soya. Jadi mengurangkan risiko serangan gastrik bagi pesakit gastrik ketika berpuasa

Set berpuasa shaklee juga rendah glisemik, sodium dan kolestrol membuatkan set Migthy Tripple Gem ini sesuai dinikmati oleh pelbagai golongan umur, pesakit-pesakit kanser, penghidap gastrik, anak-anak yang baru belajar berpuasa dan juga sangat-sangat sesuai dinikmati dikala anda lambat bangun tidur tak sempat nak masak atau makan sahur.





Sharing Is Caring

Atiqah (ID Shaklee: 882854)
Atiqahaziz84@gmail.com
SMS: 012-5770682




PENGEDAR SHAKLEE, JURU, KEPALA BATAS, SEBERANG JAYA

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

New Entry