Followers - Pengikut

Jom Shopping LAZADA

Lazada Malaysia

Hilangkan Letih Tambahkan Tenaga Segera Dgn Performance Drink

Shaklee Performance® terbukti secara klinikal untuk menyokong tahap hidrasi berbanding air. Hidrasi menyebabkan badan seseorang menjadi lesu dan kurang bertenaga. Minuman penambah tenaga (isotonic) memang familiar dalam dunia kesukanan kerana mengandungi elektrolit yang menambah tenaga. Tetapi di Shaklee, Shaklee telah merumuskan formula Performance Drinknya agar dapat khasiatnya dapat dinikmati oleh setiap peringkat umur pengguna.

Keistimewaan Performance drink berbanding minuman isotonic yang terdapat di kedai-kedai yang selalu kita minum bila letih bersukan, bekerja, rasa tak sihat adalah performance drink dirumus khas supaya mengandungi lebih banyak elektrolit yang mampu menyalurkan lebih banyak tenaga dalam badan.Performance Drink yang lazat & menyegarkan badan  ini  tidak mengandungi perasa tiruan, pemanis atau sebarang bahan pengawet tambahan. Jadi, sesuai untuk semua peringkat umur sebab kandungan gula rendah & mengadungi sedikit natrium supaya tubuh boleh menyerap air dengan lebih pantas jadi anda pun berasa kurang dahaga.

Performance Drink Terbaik Untuk Anda Yang

1.   Yang banyak menggunakan tenaga seperti, berkebun dll
2.   Yang bekerja di bawah panas matahari
3.   Yang aktif bersukan
4.   Yang berpuasa (ambil masa sahur dan berbuka)
5.   Ibu yang menyusukan anak
6.   Yang kurang minum air
7.   Yang selalu sakit kepala
8.   Yang rasa badan tak sihat atau memang dah demam
9.   Orang Dewasa & kanak-kanak yang Cirit birit
10.  Kanak-kanak yang demam
11.  Yang takde selera makan (elakkan hidrasi) dll* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun 
   ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan  
   pengedar anda untuk lebih lanjut. 

Hubungi saya, Atiqah Aziz di 012-5770682 atau emel ke atiqahaziz84@gmail.com atau Chit chat di Facebook Atiqah Aziz untuk dapatkan harga (RM) setiap set dan sebarang tempahan.


Dapatkan juga konsutasi percuma apabila anda membeli produk shaklee dari saya pada bila-bila masa anda perlukannya!!.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

New Entry