Followers - Pengikut

Jom Shopping LAZADA

Lazada Malaysia

Cara Hilangkan Sakit Otot Tak Perlu Makan Ubat Tahan Sakit

Warga hari ni tak kira tua muda memang senang sangat terkena masalah sakit-sakit sendi. Rasa sakit macam sengal-sengal tulang. Kalau dibiarkan nak bergerak, nak angkat barang pun susah.

Apabila kita stress, badan turut berasa sakit sendi pada beberapa bahagian tempat, misalnya dipergelangan tangan, bahu, belakang tengkuk, betis, dan juga tulang belakang.

Tubuh kita mudah mengalami masalah sendi seperti ini kerana gaya hidup yang kurang sihat dan cara pemakanan yang serba serbi lazat tapi kurang berkhasiat.

Biasanya cara paling mudah adalah berjumpa doktor dan doktor biasanya akan memberikan pain killer untuk mengurangkan rasa sakit. Tapi sampai bila?.Sakit tak berkurang pun, malah perlu bergantung pada ubat penahan sakit tersebut sehingga memakan jangka waktu yang lama. Pain killer apabila diambil dalam jangka masa yang panjang turut memberi kesan negatif pada kesihatan kita. Contohnya ketagihan ubat tahan sakit. Ngerikan?

Jadi ada tak apa-apa pilihan selain pain killer atau panadol atau koyok atau panaflex yang bersifat sementara semuanya. Mana tahan tampal koyok seharian, pakai perfume pun tak guna bau macam minyak angin sepanjang hari.

Advanced Join Health Tablet sangat membantu kita dalam memperbaiki masalah sendi dan otot yang dialami. Diasaskan dari ekstrak jagung. AJHT bertindak memberi pelincir dan mengurangkan geseran pergerakan antara otot dan sendi.

Amalkan pengambilan Advanced Joint Health Tablet 2 tablet sehari mampu mengurangkan kesakitan yang anda alami selama ini disamping memperbaiki tisu-tisu otot dan sendi.

Tambahan supplement Kalsium seperti Ostematrix merupakan gabungan kuasa dua yang memberi ketumpatan dan memperbaharui jisim-jisim tulang dan sendi.

Seiring pertambahan usia, ketumpatan tulang dan pelincir sendi makin berkurang dan ini memburukkan lagi keadaan sakit sendi dan sengal-sengal tulang yang kita alami.

Mana mungkin dengan gaya hidup masa kini semua benda berkhasiat kita dapat sediakan. Jadi sebab itu kita perlukan supplement untuk melengkapkan keperluan zat dan nutrisi harian.

Begitu juga untuk kesihatan sendi, tulang dan otot. Set sendi Shaklee membantu membekalkan nutrisi sihat untuk sendi dan otot. Anda pasti tak mahu pakai tongkat, pergerakan terbatas sebelum waktunya bukan?SID, ID, 882854, PENANG, SEBERANG, PERAI, UTARA, TENGAH,SELATAN, KEPALA, BATAS, SHAKLEE, BEBAS, JAYA,PERMATANG, PAUH, PERMATANG, SUNGAI, DUA, BULUH,BULOH, COD, PENGHANTARAN, PRODUK, VITAMIN, SUPPLEMENT

Pengedar Sah Shaklee: Atiqah Aziz | ID:882854
SMS / Whatsapp: 012-5770682
PM Facebook: Atiqah Aziz

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

New Entry