Followers - Pengikut

Jom Shopping LAZADA

Lazada Malaysia

Testimoni Suami Mengenai Saya Sebagai Pengguna Supplement Shaklee

Testimoni Suami Mengenai Saya Sebagai Pengguna Supplement Shaklee


Menjadi suami kepada Atiqah Hanim Abd Aziz dan juga bapa kepada Atiqah Adawiyah amat membahagiakan. Dalam menjalani kehidupan seharian kita tidak sedar daya tahan makin berkurang mengikut preredaran masa. Dalam istilah lain menjadi TUA. Syukur kehadrat Ilahi menemukan isteri saya dengan produk kesihatan yang dikenali Shaklee..Mula ingatkan produk apa la isteri saya makan ni..saya buat research tanpa pengetahuan isteri tentang produk ni..ooo rupa satu produk yang memang dah dikenali satu dunia..Cuma saya yang ketinggalan ..hihihi...

Permulaan story, awal nya sebelum ni memang isteri saya selepas deliver baby first cepat letih, lesu dan pening kepala. Isteri saya kalau sakit kepala batu pun makan..hahahaha lawak ja..Bekerja sehari suntuk, mengepam susu dan macam-macam la aktiviti dia selepas deliver. bak kata tak menang tangan. Tu tak kira dia mai bulan… Memang dah jadi lemah. Mula-mula dia mengadu kat saya sakit belakang, bangun pagi selalu kejang di betis…macam-macam la saya beli dari bantal entah apa untuk urat kata penjual tu..minyak angin tak payah cerita la….macam-macam jenis…tak hilang-hilang jugak…pening jugak la saya….

Menjelang sebulan lebih masalah tetap ada, dan kami mula mengorak langkah…hihihi…member ada syorkan supplement...Isteri pun mula searh internet. Dah jodoh dgn Shaklee kot..treus terpikat..try satu produk shaklee untuk tambah susu badan..mak oi menarik…susu jadi pekat byak..rezeki….try produk Shaklee plak yang tambah energy….alhamdulillah ada perubahan…dari minggu ke minggu saya observe dah kurang sakit belakang.. krem waktu pagi..terus hilang…Tengok isteri walupun sibuk dengan kerjaya tapi masih bertenaga..tak da la nampak penat…

Yang menariknya waktu mai period pun dah tak mai senggugut teruk..Syukur saya sebagai seorang suami..Kemuncak semenjak menggunakan Shaklee anak saya berjaya disusui dengan susu ibu selama 2 tahun dan sehingga testimoni ini ditulis anak saya masih menyusu badan..Syabas Honey..Thank u for giving your susu for our Daughter..i will support u in behind..Amin.




P/S: Saya tidak "Create The Story" pasal testimoni ini. Sememangnya suami saya yang beri testimoni yang amat berharga ini. Sungguh mahal harga testimoni ni. Terima Kasih Banyak-Banyak Suamiku Mohd Nor Asmawi Bin Ramli.. ^_^


Itu pendapat suami saya yang melihat perubahan-perubahan saya. Dan ini testimoni suami kawan saya yang lihat dari isteri dia selalu mengadu penat kepada isteri yang bertenaga dan ceria walaupun sibuk dengan rutin penyusuan susu ibu






SID, ID, 882854, PENANG, SEBERANG, PERAI, UTARA, TENGAH,SELATAN, KEPALA, BATAS, SHAKLEE, BEBAS, JAYA,PERMATANG, PAUH, PERMATANG, SUNGAI, DUA, BULUH,BULOH, COD, PENGHANTARAN, PRODUK, VITAMIN, SUPPLEMENT





Pengedar Sah Shaklee: Atiqah Aziz | ID:882854
SMS / Whatsapp: 012-5770682
PM Facebook: Atiqah Aziz

1 comments:

Tanpa Nama berkata... Reply Comment

salam..die mkn suplement yg mna eh??nama apa??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

New Entry