Followers - Pengikut

Jom Shopping LAZADA

Lazada Malaysia

Bagusnya ESP SHAKLEE untuk Ibu mengandung

Bagusnya ESP SHAKLEE untuk Ibu Mengandung

Apa itu ESP Shaklee? ESP Shaklee hanyalah SOY PROTEIN ISOLATE, dibasuh dengan menggunakan air bersih dan bukannya dengan alkohol seperti kebanyakkan porduk soya di pasaran. Juga mengandungi Lecithin soya yang kaya dengan kolina untuk perkembangan otak. Jadi ESP SHAKLEE selamat diambil oleh ibu mengandung.

ESP shaklee juga selamat diambil oleh ibu mengandung kerana kacang soyanya adalah asli dan tidak terubah suai secara genetik (non-gmo soy). DANNNN istimewanya ESP shaklee ini adalah diproses tanpa melalui proses haba untuk mengekalkan kandungan proteinnya. Oleh sebab itu, rata-rata orang yang mengambil ESP shaklee dapat merasai perubahan, seperti  LEBIH BERTENAGA, KULIT LEBIH BERSIH TANPA JERAGAT, TURUN BERAT BADAN DENGAN ESP SHAKLEE, SUSU BADAN SEMAKIN BANYAK hanya dengan permulaan 1 TIN ESP SHAKLEE. Hebat bukan.


ESP SHAKLEE, ESP SHAKLEE TESTIMONI, ESP SAHKLEE UNTUK KULIT, ESP SHAKLEE BEST, KEBAIKAN ESP SHAKLEE , KEBAIKAN ESP SHAKLEE UNTUK IBU MENYUSU, KEBAIKAN ESP SHAKLEE UNTUK IBU MENGANDUNG, KEBAIKAN ESP SHAKLEE UNTUK KULIT, KELEBIHAN ESP SHAKLEE, KELEBIHAN SUSU ESP SHAKLEE, IBU MENGANDUNG, IBU HAMIL, WANITA HAMIL, SUPPLEMENT IBU MENGANDUNG SHAKLEE, SUPPLEMENT IBU HAMIL, SUPPLEMENT IBU MENGANDUNG, SUPPLEMENT IBU MENYUSU, ESP SHAKLEE UNTUK HAMIL


Jadi tiada masalah ibu mengandung mengambil ESP shaklee malahan menjadikan bayi dalam kandungan mempunyai cukup protein untuk perkembangan otaknya, anda juga sihat dan lebih bertenaga, dan menjadikan kulit anda dan bayi lebih bersih dan gebu.

Selain protein setiap hidangan ESP Shaklee seperti yang disyorkan mengandungi 500mg kalsium yang sangat-sangat diperlukan oleh wanita hamil. jadi sangat-sangat sesuai untuk ibu mengandung yang tak berapa gemar minum susu.

Bagusnya juga ESP Shaklee ini adalah memelihara tekanan darah tinggi, kencing manis semasa hamil kerana kandungan karbohidrantnya yang rendah dan juga rendah glisemik dan gula. Berbeza dengan memebeli produk soya di luar atau di pasar malam sudah tentu anda minta ditambah gula samaada gula merah atau putih. Betulkan? Nak pulak soya tu ditambah garam nak bagi sejuk lama, lagila tak boleh minum kalau tak tambah gula. hehe.

Dengan ESP Shaklee tak perlu lagi minum 5 botol soya setiap hari memadai 3 sudu sehari sudah cukup membekalkan jumlah perotein yang diperlukan oleh ibu hamil.
ESP SHAKLEE, ESP SHAKLEE TESTIMONI, ESP SAHKLEE UNTUK KULIT, ESP SHAKLEE BEST, KEBAIKAN ESP SHAKLEE , KEBAIKAN ESP SHAKLEE UNTUK IBU MENYUSU, KEBAIKAN ESP SHAKLEE UNTUK IBU MENGANDUNG, KEBAIKAN ESP SHAKLEE UNTUK KULIT, KELEBIHAN ESP SHAKLEE, KELEBIHAN SUSU ESP SHAKLEE, IBU MENGANDUNG, IBU HAMIL, WANITA HAMIL, SUPPLEMENT IBU MENGANDUNG SHAKLEE, SUPPLEMENT IBU HAMIL, SUPPLEMENT IBU MENGANDUNG, SUPPLEMENT IBU MENYUSU, ESP SHAKLEE UNTUK HAMILSharing Is Caring

Atiqah (ID Shaklee: 882854)
Atiqahaziz84@gmail.com
SMS: 012-5770682
PENGEDAR SHAKLEE, JURU, KEPALA BATAS, SEBERANG JAYA

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

New Entry